STIL I RI I JETESËS URBANE

E vendosur pranë ujërave të kaltra të detit dhe e kufizuar nga një park qendror gjallërues dhe bulevard plot jetë, kjo hapësirë e mrekullueshme jetese ripërcakton jetën moderne. Me 152 apartamente të dizenjuara me kujdes dhe një kombinim perfekt të opsioneve të ambienteve komerciale dhe bar-restoranteve në katin e parë, kjo është më shumë se thjesht një shtëpi – është një mënyrë jetese. Mirë se vini në një botë ku eleganca takohet me komoditetin, e kombinuar me lehtësinë që ofron parkimi nëntokësor.

VENDNDODHJE PERFEKTE
PAMJE MAHNITËSE
AMBIENTE FAMILJARE
Komoditete & Galeri
Pamje nga parku
Pamje nga bulevardi
Plazhe ranore
Palestër
Pishinë
Qendër argëtimi
Vendparkim për biçikleta
Pamje nga deti
Edit Content
Edit Content
Edit Content

REGISTER INTEREST

© 2023 All Rights Reserved