Rregjistohuni nëse jeni të interesuar

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Më mbaj të informuar me të rejat dhe ofertat
I agree to receive notifications on WhatsApp
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call

Durrës Yachts & Marina

Përvojë unike mesdhetare

Durrës Yachts & Marina është ndër destinacionet më gjallëruese në rivierën e Adriatikut, e cila ofron pamje nga bregdeti, mikpritje, blerje luksoze, ushqim dhe përvoja argëtuese.

 • Hotele të jashtëzakonshme në bregdetin e Adriatikut
  Hotele të jashtëzakonshme në bregdetin e Adriatikut
 • Pamje mbresëlënëse nga ballkoni juaj
  Pamje mbresëlënëse nga ballkoni juaj
 • Plazh & Branded Residences
  Plazh & Branded Residences
 • Qendër Tregtare Luksoze dhe Pije & Ushqime
  Qendër Tregtare Luksoze dhe Pije & Ushqime
 • Zonë urbane moderne
  Zonë urbane moderne
 • Cilësi e lartë jetese
  Cilësi e lartë jetese
About Image
Marina & Yacht Clubs
Hotel & Resorte luksoze
Branded Residences
Beach Residences
Qendër Mirëqenie & Spa
Ushqim & modë
Klubet e plazhit
Muzikë & kulturë
Art
Smart City
Parqe me gjelbërim
Sustainable City
Siguri
Klubet e fëmijëve

Themeluesi ynë

Mohamed Ali Alabbar

Projekti Durrës Yachts & Marina drejtohet nga Grupi i Shoqërive Eagle Hills, ku Mohamed Alabbar është kryetari i Grupit. Grupi është përgjegjës për disa nga zhvillimet më ikonike, inovative dhe elitare në botë.

Pjesë e rrugëtimit

Qendra e Dubait
Qendra e Dubait
Marina e Dubait
Marina e Dubait
Dubai Hills
Dubai Hills
Qendra tregtare e Dubait
Qendra tregtare e Dubait
Dubai Creek
Dubai Creek
Belgrade Water Front
Belgrade Water Front
MARASSI AL BAHRAIN
MARASSI AL BAHRAIN
EMIRATES HILLS
EMIRATES HILLS
BOULDER HILLS INDIA
BOULDER HILLS INDIA

Eagle Hills

Me shifra

Path 25435
11
SHTETE
noun-hotel-1237206 (2)
7K
HOTEL KEYS (ZINXHIR HOTELESH)
noun-hotel-1237206 (2)
36
Hotele
noun-residence-1833459 (1) (1)
3K
Branded Residences
noun-sea-view-3869131 (2)
23K
BANESA
noun-mall-3795856 (1)
3
QENDRA TREGTARE

JETESË GJALLËRUESE BUZË DETIT

Një përvojë e pashoqe bekon jetën tuaj përrallore në Seaside, pasi jeni vetëm disa hapa larg nga të gjitha pikat e nxehta; nga plazhi i jashtëzakonshëm, shëtitorja e mrekullueshme, qendra luksoze e qytetit, horizonti mbresëlënës i Durrës Yachts & Marina dhe mikpritja e jashtëzakonshme me 5 yje.

Learn More Arrow Arrow