pamjen e saj nga deti që të lë pa frymë

E vendosur në breg të detit, Beach Views Residence do t’ju ushqejë shpirtin me pamjen e saj nga deti që të lë pa frymë. Me komoditetet e saj moderne, kjo residencë verbuese garanton përvojën më të lartë të jetesës.

PISHINA INFINITY
APARTAMENTE PERBALLE PLAZHIT
INTERIORE ELEGANTE
Komoditete & Galeri
Palestër & Fitness
Bare dhe restorante
Pranë adresës Beach Resort
Pishinë
Parqe dhe kënde lojërash
Apartamente me pamje nga deti
Vendparkim për biçikleta
Klubi i banorëve
Klubi i plazhit
Qendra argëtuese
Edit Content
Edit Content
Edit Content

REGISTER INTEREST

© 2023 All Rights Reserved