Rreth nesh

ALABBAR
Themelues dhe Kryetar

RRETH KRYETARIT

Zhvillimet e njohura të Z. Alabbar janë nderuar në 16 vende të ndryshme mbi 30 vjet dhe janë të njohura për planifikimin me përpikmëri të komuniteteve master që kontribuojnë në përmirësimin e stilit të jetesës dhe cilësisë duke sjellë dizajnerët dhe arkitektët më të pabesueshëm për të ofruar komunitete të klasit botëror.

Disa nga arritjet e tij më të shquara përfshijnë:

  • Burj Khalifa, ndërtesa më e lartë në botë me 205 kate.
  • Në qendër të Dubait, me mbi 1800 dyqane me pakicë, 35.000 shtëpi dhe një popullsi prej 90.000 banorësh.
  • Dubai Mall, Downtown Dubai është destinacioni më i vizituar i vendndodhjes me mbi 100 milionë vizitorë në vit në mbarë botën me markat e saj luksoze më të larta në nivel ndërkombëtar, F&B dhe divizionin e saj të argëtimit.
  • Mbi 70 zinxhirë hotelesh dhe resortesh në UAE dhe ndërkombëtarisht (ST Regis, Mandarin Oriental, Fairmont, Address, The Bristol, Bluesun, Palace, Locanda, Armani, W Hotel, VIDA, ROVE & Emaar Leisure Group).
0
Vendet
0 +
Hotele & Resorte
0 k
Shtëpitë
0
Qendrat tregtare
REGISTER INTEREST

© 2023 All Rights Reserved