ATY KU NATYRA FLET!

Një shkrirje e vërtetë e inovacionit modern dhe madhështisë klasike, Parkland ofron një jetesë ideale
dhe të rafinuar bregdetare. Duke përqafuar një pozicion kryesor, vetëm disa hapa nga marina, parku dhe
shëtitorja plot gjallëri, kjo rezidencë e jashtëzakonshme ofron një kombinim unik qetësie dhe komoditeti.
Parkland ofron rehati dhe stil të pakrahasueshëm, të plotësuar nga arkitektura elegante dhe një standard
i jashtëzakonshëm jetese.

Jetesë e rafinuar bregdetare
NJË EKO-JETESË LUKSOZE
AKSES DIREKT NË PLAZH DHE SHËTITORE
Komoditete & Galeri
Pamje nga parku
Shëtitore plot gjallëri
Pamje premium
PALESTËR LUKSOZE
Pishinë
VENDPARKIM PËR BIÇIKLETA
Edit Content
Edit Content
Edit Content

REGISTER INTEREST

© 2023 All Rights Reserved