Bukuri Pafund

Shijo panoramën dhe rrethoje veten me bukuri të pafundme, jeto buzë detit në Beach Vistas Residence. Zbulo një mënyrë jetese të re që përfshin pamje mahnitëse dhe shërbime të fjalës së fundit, të cilat do t’ju dhurojnë një përvojë jetese si asnjë tjetër.

JETESA BUZË DETIT
SHËRBIME PREMIUM
PAMJE MAHNITËSE
Komoditete & Galeri
Apartamente me pamje nga deti
Next to Bristol Hotels & Resorts
Pishinë
Bare & Restorant
Parqe
Klubi i Banorëve
Palestër modern
Vendparkim për biçikleta
Edit Content
Edit Content
Edit Content

REGISTER INTEREST

© 2023 All Rights Reserved