Rregjistohuni nëse jeni të interesuar

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Më mbaj të informuar me të rejat dhe ofertat
I agree to receive notifications on WhatsApp
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call

JETESË GJALLËRUESE BUZË DETIT

Një përvojë e pashoqe bekon jetën tuaj përrallore në Seaside, pasi jeni vetëm disa hapa larg nga të gjitha pikat e nxehta; nga plazhi i jashtëzakonshëm, shëtitorja e mrekullueshme, qendra luksoze e qytetit, horizonti mbresëlënës i Durrës Yachts & Marina dhe mikpritja e jashtëzakonshme me 5 yje.

Icons
APARTAMENTE AFËR DETIT
Image

Icons
AFËRSI ME QENDRËN E QYTETIT
Image

Icons
SHËRBIME PRESTIGJIOZE
Image

Icons
INTERIORE ELEGANTE
Image

Shërbimet

Icons
Apartamente me pamje nga deti
Icons
Pishinë
Icons
Bare dhe restorante
Icons
Next to Address Beach Resort & The Bristol hotels
Icons
Palestër luksoze
Icons
Qendër fitnesi
Icons
Kënde lojrash
Icons
Klubi i plazhit
Icons
Qendra argëtuese
Icons
Klubi i banorëve