Politika e privatësisë

INTRODUCTION

Eagle Hills Real Estate Development shpk (“Kompania”, “ne” ose “ne”) respektojnë privatësinë tuaj dhe janë të angazhuar për ta mbrojtur atë nëpërmjet përputhshmërisë sonë me këtë politikë.

Kjo politikë përshkruan llojet e informacionit që mund të mbledhim nga ju ose që mund të jepni kur vizitoni faqen e internetitwww.durresyachtsmarina.com (“Faqja jonë e internetit “) dhe praktikat tona për mbledhjen, përdorimin, mirëmbajtjen, mbrojtjen dhe zbulimin e këtij informacioni.

Kjo politikë zbatohet për informacionin që mbledhim:

 • Në këtë faqe interneti.
 • Në e-mail, tekst dhe mesazhe të tjera elektronike midis jush dhe kësaj faqeje interneti.
 • Nëpërmjet aplikacioneve mobile dhe desktop ju mund të shkarkoni nga kjo faqe interneti, e cila ofron ndërveprim të dedikuar jo-browser-bazuar në mes jush dhe kësaj faqe interneti.
 • Kur ndërveproni me reklamat dhe aplikacionet tona në faqet e internetit dhe shërbimet e palëve të treta, nëse këto aplikacione ose reklama përfshijnë lidhje me këtë politikë.

Ajo nuk zbatohet për informacionin e mbledhur nga:

 • ne offline ose nëpërmjet çdo mjeti tjetër, duke përfshirë çdo faqe tjetër interneti të operuar nga ndonjë palë e tretë; ose
 • çdo palë e tretë, duke përfshirë nëpërmjet çdo aplikacioni ose përmbajtjeje (duke përfshirë reklamat) që mund të lidhen me Faqen e Internetit.


Ju lutemi lexoni me kujdes këtë politikë për të kuptuar politikat dhe praktikat tona në lidhje me informacionin tuaj dhe mënyrën se si do ta trajtojmë atë. Nëse nuk pajtoheni me politikat dhe praktikat tona, zgjedhja juaj nuk është të përdorni faqen tonë të internetit. Duke hyrë ose duke përdorur këtë faqe interneti, ju pranoni këtë politikë të privatësisë. Kjo politikë mund të ndryshojë herë pas here. Përdorimi juaj i vazhdueshëm i kësaj faqeje interneti pasi të bëjmë ndryshime konsiderohet të jetë pranimi i këtyre ndryshimeve, kështu që ju lutemi kontrolloni politikën periodikisht për përditësime.

INFORMACIONI QË MBLEDHIM PËR JU DHE SI E MBLEDHIM

Ne mbledhim disa lloje të informacionit nga dhe rreth përdoruesve të faqes sonë të internetit, duke përfshirë informacionin:

me anë të të cilit mund të identifikoheni personalisht, si emri, adresa postare, adresa e postës elektronike, numri i pasaportës, ID e pronës ose numri i telefonit (“Informacione personale”);

që ka të bëjë me ju, por individualisht nuk ju identifikon; dhe/ose

në lidhje me lidhjen tuaj të internetit, pajisjet që përdorni për të hyrë në faqen tonë të internetit dhe detajet e përdorimit.

Ne mbledhim këtë informacion:

 • Direkt nga ju kur na e siguroni atë.
 • Automatikisht ndërsa lundroni përmes faqes. Informacioni i mbledhur automatikisht mund të përfshijë detajet e përdorimit, adresat IP dhe informacionet e mbledhura nëpërmjet cookies, fenerëve web dhe teknologjive të tjera të ndjekjes.
  •  Nga palët e treta, për shembull, partnerët tanë të biznesit.

INFORMACIONI QË NA JEPNI

Informacioni që mbledhim në ose nëpërmjet faqes sonë të internetit mund të përfshijë:

 • Informacioni që ju jepni duke plotësuar formularët në faqen tonë të internetit. Ne gjithashtu mund t’ju kërkojmë informacion kur hyni në një konkurs ose promovim të sponsorizuar nga ne, dhe kur raportoni një problem me faqen tonë të internetit.
 • Regjistrimet dhe kopjet e korrespondencës suaj (duke përfshirë adresat e e-mailit), nëse na kontaktoni.
 • Përgjigjet tuaja ndaj sondazheve që mund t’ju kërkojmë t’i përfundoni për qëllime kërkimi
 • Pyetjet tuaja të kërkimit në faqen e internetit.

DETAJET E PËRDORIMIT, ADRESAT IP, COOKIES DHE TEKNOLOGJI TË TJERA

Ndërsa lundroni përmes dhe ndërveproni me faqen tonë të internetit, ne mund të mbledhim automatikisht disa informacione rreth pajisjeve tuaja, veprimeve dhe modeleve të navigimit, duke përfshirë:

 • Detajet e vizitave tuaja në faqen tonë të internetit, duke përfshirë të dhënat e trafikut, të dhënat e vendndodhjes, shënimet dhe të dhënat e tjera të komunikimit dhe burimet që ju aksesoni dhe përdorni në Faqen e Internetit.
 • Informacion në lidhje me kompjuterin tuaj dhe lidhjen e internetit, duke përfshirë adresën tuaj IP, sistemin operativ dhe llojin e shfletuesit.


Informacioni që mbledhim automatikisht janë të dhënat statistikore. Ajo na ndihmon për të përmirësuar faqen tonë të internetit dhe për të ofruar një shërbim më të mirë dhe më të personalizuar duke na mundësuar të:

 • Vlerësoni madhësinë e audiencës dhe modelet e përdorimit.
 • Ruajini informacionet rreth preferencave tuaja, duke na lejuar të personalizojmë faqen tonë të internetit sipas interesave tuaja individuale.
 • Përshpejtoni kërkimet.
 • Ju njohin kur të ktheheni në faqen tonë të internetit.
 • Teknologjitë që përdorim për këtë koleksion automatik të të dhënave mund të përfshijnë:
 • Cookies (ose cookies browser). Një cookie është një skedar i vogël i vendosur në hard diskun e kompjuterit tuaj. Ju mund të refuzoni të pranoni cookies e shfletuesit duke aktivizuar vendosjen e duhur në shfletuesin tuaj. Megjithatë, nëse zgjidhni këtë vendosje ju mund të mos jeni në gjendje të hyni në pjesë të caktuara të faqes sonë të internetit. Përveç nëse keni rregulluar vendosjen e shfletuesit tuaj në mënyrë që ai të refuzojë cookies, sistemi ynë do të lëshojë cookies kur ju drejtoni shfletuesin tuaj në faqen tonë të internetit.
 • Flash Cookies. Disa karakteristika të faqes sonë të internetit mund të përdorin objekte lokale të ruajtura (ose cookies Flash) për të mbledhur dhe ruajtur informacion në lidhje me preferencat tuaja dhe navigimin në, nga dhe në faqen tonë të internetit. Cookies flash nuk menaxhohen nga të njëjtat rregullime të shfletuesit siç përdoren për cookies e shfletuesit.
 • Web Beacons. Faqet e faqes sonë të internetit dhe e-mailet tona mund të përmbajnë skedarë të vegjël elektronikë të njohur si fenerë web (të referuara edhe si gifs të qarta. pixel tags dhe gif single-pixel) që i lejojnë Kompanisë, për shembull, të numërojë përdoruesit që kanë vizituar ato faqe ose kanë hapur një e-mail dhe për statistika të tjera të lidhura me faqen e internetit (për shembull, regjistrimin e popullaritetit të përmbajtjes së disa faqeve të internetit dhe verifikimin e integritetit të sistemit dhe serverit).

SI I PËRDORIM INFORMACIONET TUAJA

Ne përdorim informacionin që mbledhim për ju ose që na jepni, duke përfshirë çdo informacion personal:

 • Për të paraqitur faqen tonë të internetit dhe përmbajtjen e saj për ju.
 • Për t’ju ofruar informacione ose shërbime që kërkoni nga ne.
 • Për të përmbushur çdo qëllim tjetër për të cilin ju e siguroni atë.
 • Për t’ju dhënë njoftime, duke përfshirë skadimin, faturimin dhe njoftimet për rinovim.
 • Për të kryer detyrimet tona dhe për të zbatuar të drejtat tona që dalin nga çdo kontratë e lidhur midis jush dhe nesh, duke përfshirë faturimin dhe mbledhjen.
 • Për t’ju njoftuar për ndryshimet në faqen tonë të internetit ose në ndonjë projekt apo shërbim që ne ofrojmë ose ofrojmë.
 • Për t’ju lejuar të merrni pjesë në veçoritë interaktive në faqen tonë të internetit.
 • Në çdo mënyrë tjetër mund të përshkruajmë kur ju jepni informacionin.
 • Për çdo qëllim tjetër me pëlqimin tuaj.


Ne gjithashtu mund të përdorim informacionin tuaj për t’ju kontaktuar në lidhje me projektet dhe shërbimet tona dhe të palëve të treta që mund të jenë me interes për ju. Nëse nuk doni që ne të përdorim informacionin tuaj në këtë mënyrë, ju lutemi na kontaktoni në [email protected]

Zbulimi i informacionit tuaj

Ne mund të zbulojmë informacion të agreguar në lidhje me përdoruesit tanë, dhe informacion që nuk identifikon asnjë individ, pa kufizim.

Ne mund të zbulojmë informacione personale që mbledhim ose ju jepni siç përshkruhet në këtë politikë të privatësisë:

 • Për filialet dhe filialet tona.
 • Për kontraktorët, ofruesit e shërbimeve dhe palët e tjera të treta që përdorim për të mbështetur biznesin tonë
 • Ndaj një blerësi ose pasuesi tjetër në rast të shkrirjes, divesticionit, ristrukturimit, riorganizimit, shpërbërjes ose shitjes apo transferimit tjetër të disa ose të gjitha pasurive të Kompanisë, qoftë si një shqetësim i vazhdueshëm apo si pjesë e falimentimit, likuidimit apo procedimit të ngjashëm, në të cilin informacioni personal i mbajtur nga Kompania në lidhje me përdoruesit e Faqes sonë të Internetit është midis aseteve të transferuara.
 • Për të përmbushur qëllimin për të cilin ju e siguroni atë.
 • Për çdo qëllim tjetër të zbuluar nga ne kur ju jepni informacionin me pëlqimin tuaj.


Ne gjithashtu mund të zbulojmë informacionin tuaj personal:

 • Të respektojë çdo urdhër gjykate, ligj apo proces ligjor, duke përfshirë edhe përgjigjen ndaj çdo kërkese qeveritare apo rregullatore.
 • Për të zbatuar ose zbatuar kushtet tona të përdorimit ose kushtet e shitjes dhe marrëveshje të tjera, duke përfshirë për qëllime faturimi dhe mbledhjeje.
 • Nëse besojmë se zbulimi është i nevojshëm ose i përshtatshëm për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë e Kompanisë, klientëve tanë apo të tjerëve. Kjo përfshin shkëmbimin e informacionit me kompani dhe organizata të tjera për qëllime të mbrojtjes së mashtrimeve dhe reduktimit të rrezikut të kreditit.

ZGJEDHJE RRETH MËNYRËS SE SI NE PËRDORIM DHE ZBULOJMË INFORMACIONIN TUAJ

Ne përpiqemi t’ju sigurojmë zgjedhje në lidhje me informacionin personal që na jepni. Ne kemi krijuar mekanizma për t’ju siguruar kontrollin e mëposhtëm mbi informacionin tuaj:

Gjurmimi i teknologjive dhe reklamave. Ju mund të vendosni shfletuesin tuaj për të refuzuar të gjitha ose disa cookies browser, ose për t’ju njoftuar kur cookies janë duke u dërguar. Nëse çaktivizoni ose refuzoni cookies, ju lutem vini re se disa pjesë të kësaj faqeje mund të jenë të paarritshme ose të mos funksionojnë siç duhet.

Zbulimi i informacionit tuaj për reklamat e palëve të treta. Nëse nuk doni që ne të ndajmë informacionin tuaj personal me palë të treta të palidhura ose jo-agjenturore për qëllime promocionale, ju mund të hiqni dorë duke na dërguar një e-mail ku thuhet kërkesa juaj për info@  durresyachtsmarina.com

Oferta promocionale nga kompania. Nëse nuk dëshironi të keni adresën tuaj të postës elektronike ose informacionin e kontaktit të përdorur nga Kompania për të promovuar projektet ose shërbimet e palëve tona ose të treta, ju mund të hiqni dorë duke na dërguar një e-mail ku deklaroni kërkesën tuaj për info@  durresyachtsmarina.com

Qasja dhe korrigjimi i informacionit tuaj

Ju mund të rishikoni dhe ndryshoni informacionin tuaj personal duke hyrë në faqen e internetit e-shërbimeve. Ju gjithashtu mund të kërkoni të përditësoni çdo informacion personal që mbajmë për ju duke na kontaktuar në [email protected]

Siguria e të dhënave

Ne kemi zbatuar masa të dizajnuara për të siguruar informacionin tuaj personal nga humbja aksidentale dhe nga aksesi, përdorimi, ndryshimi dhe zbulimi i paautorizuar. Të gjitha informacionet që na jepni ruhen në serverat tanë të sigurtë prapa firewall-eve.

Për fat të keq, transmetimi i informacionit nëpërmjet internetit nuk është plotësisht i sigurt. Edhe pse ne bëjmë çmos për të mbrojtur informacionin tuaj personal, ne nuk mund të garantojmë sigurinë e informacionit tuaj personal të transmetuar në faqen tonë të internetit. Çdo transmetim i informacionit personal është në rrezikun tuaj. Ne nuk jemi përgjegjës për shmangien e ndonjë cilësime të privatësisë apo masave të sigurisë të përmbajtura në Faqen e Internetit.

Ndryshimet në Politikën tonë të Privatësisë

Është politika jonë të postojmë çdo ndryshim që bëjmë në politikën tonë të privatësisë në këtë faqe. Data që politika e privatësisë u rishikua për herë të fundit është identifikuar në krye të faqes. Ju jeni përgjegjës për të vizituar periodikisht faqen tonë të internetit dhe këtë politikë të privatësisë për të kontrolluar për çdo ndryshim.

Informacionet e kontaktit

Nëse keni ndonjë pyetje apo koment në lidhje me këtë politikë të privatësisë dhe praktikat tona të privatësisë, na kontaktoni në [email protected]

REGISTER INTEREST

© 2023 All Rights Reserved