Rregjistohuni nëse jeni të interesuar

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Më mbaj të informuar me të rejat dhe ofertat
I agree to receive notifications on WhatsApp
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call

Jetesë gjallëruese në Marinë

“Marina Waters” është një kullë e projektuar në mënyrë unike, e cila ofron pamje piktoreske të marinës dhe plazhit dhe në të cilën do të gëzoni edhe një stil të gjallë jetese me jahting, me restorante luksoze dhe njësi tregtare përgjatë qendrës së qytetit dhe shëtitores së marinës.

Icons
Jetesë gjallëruese në Marinë
Image

Icons
Pamje mahnitëse
Image

Icons
Shërbime premium
Image

Amenities

Icons
Apartamente me pamje nga Marina dhe plazhi
Icons
Kullë me apartamente duplex
Icons
Pishinë
Icons
Kafene dhe restorante
Icons
Palestër moderne
Icons
Parkim dhe park lojërash
Icons
Qendër zbavitjeje
Icons
Klub në plazh
Icons
Klub për banorët
Icons
Afërsi me rrugët kryesore