Ku pasioni bën bashkë të mëdhenjtë: Durrës Yachts & Marina mbështet krenarisht sportin

Futbolldashësit dhe në veçanti tifozët e Manchester City në Shqipëri, i janë bashkuar si asnjëherë më parë arritjeve dhe sukseseve të ekipit. Nën kujdesin dhe angazhimin e jashtëzakonshëm të Durrës Yachts & Marina, Dyrrah City Football Academy bëri të mundur që qyteti i lashtë antik dhe kryeqyteti të mirëprisnin të gjitha trofetë e fituara nga […]

REGISTER INTEREST

© 2023 All Rights Reserved