Sipërmarrësi global i Emirateve të Bashkuara Arabe vendos standarde të reja për përgjegjësinë sociale të pasurive të paluajtshme

Mohamed Alabbar ofron riparime falas për shtëpitë e blera nga kompania e tij në 25 vitet e fundit pas përmbytjeve në Dubai

  • Mohamed Alabbar ka njoftuar se Emaar Properties do të ofrojë riparime falas për të gjitha shtëpitë në komunitetet e kompanisë së tij të dëmtuara nga përmbytjet e fundit në Dubai.
  • Duke ilustruar të njëjtin vizion të mbështetjes së komunitetit nga Durrës Yachts & Marina, kjo nismë tregon përkushtimin e Alabbar për t’i dhënë përparësi mirëqenies dhe sigurisë së komunitetit në të gjitha zhvillimet e tij rezidenciale.

 
Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, 26 Prill 2024 – Mohamed Alabbar, sipërmarrësi global i Emirateve të Bashkuara Arabe dhe zhvilluesi vizionar i pasurive të paluajtshme, ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm për të përmirësuar mirëqenien e komunitetit duke ofruar riparime falas për shtëpitë e dëmtuara nga përmbytjet e mëdha të ditëve të fundit në Dubai. Kjo iniciativë, duke reflektuar përkushtimin e tij për përmirësimin dhe prioritizimin e mirëqenies dhe sigurisë së komunitetit në të gjitha zhvillimet e tij të pasurive të paluajtshme, duke përfshirë prestigjiozen Durrës Yachts & Marina, shtrihet në të gjitha blerjet e banesave brenda komuniteteve të kompanisë së tij që datojnë nga 25 vjet më parë.

“Në përgjigje ndaj sfidave të paraqitura nga moti i pafavorshëm dhe shirat e dendur që Dubai ka përjetuar ditët e fundit, kam kënaqësinë të njoftoj se kompania ime do të ndërmarrë përsipër riparimin e të gjitha pronave brenda komuniteteve tona të cilat janë dëmtuar nga shirat e fundit në Dubai në koston e saj, për të siguruar që banorët tanë të mund t’i kthehen jetës së tyre të përditshme sa më shpejt dhe pa probleme,” tha Mohamed Alabbar.

Ky zotim për të ofruar mbështetje gjithëpërfshirëse në kohë nevoje ripohon përkushtimin e sipërmarrësit dhe investitorit ndaj komuniteteve rezidenciale në kuadër të zhvillimeve të tij. “Ne marrim përsipër të ofrojmë të gjithë mbështetjen e mundshme në situata të tilla, duke përfshirë riparimin e plotë të shtëpive të klientëve tanë,” shtoi z. Alabbar.

Duke mbuluar kostot e këtyre riparimeve përmes kësaj iniciative pioniere, z. Alabbar demonstron angazhimin e tij për të ruajtur standardet e larta të jetesës dhe sigurinë në kohë të vështira në komunitetet ku bizneset e tij operojnë.

REGISTER INTEREST

© 2023 All Rights Reserved