Rregjistohuni nëse jeni të interesuar

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Më mbaj të informuar me të rejat dhe ofertat
I agree to receive notifications on WhatsApp
Hidden
Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Call

Themeluesi ynë

Themeluesi ynë

Ne po mprehim strategjinë tonë për të qenë një nga kompanitë më të vlefshme, më inovative dhe më të admiruara në botë.

Mohamed Ali Alabbar

Zhvillimet me klas botëror

Mohamed Alabbar është një ofrues kryesor global i përvojave personale, inovative dhe të paharrueshme të stilit të jetës, duke menaxhuar një portofol të larmishëm dhe në rritje të aseteve dhe markave të mikpritjes dhe kohës së lirë. Këto përfshijnë qendra tregtare premium, hotele dhe resorte luksoze, fusha golfi, një marinë me famë botërore, një klub polo dhe kuajsh, klube rekreacioni dhe një koleksion gjithëpërfshirës restorantesh dhe spa.

Eagle Hills

Me shifra

Path 25435
11
SHTETE
noun-hotel-1237206 (2)
7K
HOTEL KEYS (ZINXHIR HOTELESH)
noun-hotel-1237206 (2)
36
Hotele
noun-residence-1833459 (1) (1)
3K
Branded Residences
noun-sea-view-3869131 (2)
23K
BANESA
noun-mall-3795856 (1)
3
QENDRA TREGTARE

11Hotele

11
Hotele

36Qendrat tregtare

36
Qendrat tregtare
Image
Pin

Serbi

Image
Pin

Marok