Na kontaktoni

E vendosur pranë ujërave të kaltra të detit dhe e kufizuar nga një park qendror gjallërues dhe bulevard plot jetë, kjo hapësirë e mrekullueshme jetese ripërcakton jetën moderne.

Adresë

Administrata 8 - Porti, Rruga Egnatia, Durrës, Albania

  REGISTER INTEREST

  © 2023 All Rights Reserved

  Register Interest

   REGISTER INTEREST

   Keep me updated on news and offer

   I agree to receive notifications on WhatsApp