DESTINACION I JAHTEVE TË KLASIT BOTËROR

Jahtet & Marina e Durrësit do të bëhen një evolucion i natyrshëm i qytetit. Një vend ku njerëzit mund të jetojnë të rrethuar nga bregu i detit, plazhet e reja, restorantet dhe dyqanet. Një destinacion i ri emocionues për Shqipërinë. Masterplani do të përbëhet nga lagje të ndryshme të tilla si Marina, Plazhi, Parku Bregdetar, Qyteti i Vjetër dhe Komunitetet e Bregut të Detit.

Projekti i Durrësit drejtohet nga Grupi i Kompanive Symphony, themeluar nga SH.T.Z. Mohamed Ali Alabbar. Grupi është përgjegjës për disa nga zhvillimet më ikonike, inovative dhe elitare në botë duke përfshirë Marina e Dubait, Kulla Burj Khalifa, Qendra Kryesore e Dubait dhe Waterfrontin e Beogradit

KARAKTERISTIKAT

KARAKTERISTIKAT

Duke u ndërtuar në një zonë me bukuri të jashtëzakonshme bregdetare, të argëtimit dhe ofertës kulturore, dhe të afërsisë së saj me kryeqytetin Tiranë, zhvillimi i Jahteve & Marinës së Durrësit do të ofronte një nga vendet më unike dhe të paharrueshme në botë për të jetuar dhe vizituar. E vendosur vetëm 45 minuta larg kryeqytetit të Tiranës, Durrësi do t'u sigurojë banorëve dhe vizitorëve një mundësi unike për të provuar komoditete të pashembullta, një marinë të gjallë dhe komunitete ekskluzive banimi.

Duke shfaqur një plazh të pacenuar natyror prej 14 km gjatësi, komuniteti do të jetë shtëpia e mbi 12,000+ njësive rezidenciale me më shumë se 80,000 m2 të parqeve dhe hapësirave të hapura, si dhe njësive argëtuese, të shërbimit dhe restoranteve. Zhvillimi i Jahteve dhe Marinës së Durrësit do të përfshijë gjithashtu ekskluzivisht një marinë dhe terminal Kroçerash që do të lidhë Durrësin me shkëlqimin vezullues të Detit Adriatik e më gjerë.

KOMODITETET

ZONAT E BARBEQUE

LËNDINAT E PIKNIKVE

ZONAT E LOJRAVE

DYQANE SHITJEJE

SHTIGJE BIÇIKLETASH

BASKEBOLL

PARQE & SHATRIVANË

NDËRTESA E PISHINËS

KOMUNITETI I MARINËS

REGJISTRONI INTERESIN TUAJ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.